Hav altid en ekstra iphone oplader!

iPhone oplader

Alle ejere af de populære iPhones fra Apple bliver hurtigt bevidst om to ting som i længden kan irritere dem grænseløst; det ene irritationsmoment er dens manglende levetid på en fuld opladning, mens den anden irritation er, at selve skærmen har forholdsvis nemt ved at flække ved selv små fald.

Heldigvis er det i dag ikke længere noget problem at købe ekstraudstyr til en iPhone, så problemerne med batteriets levetid kan løses nogenlunde fornuftigt ved eksempelvis altid at have en ekstra iPhone oplader med sig, mens den flækkede skærm oftest kan forebygges med en af de mange smarte iPhone bumpers.

For ikke selv at slæbe rundt på en iPhone oplader hele tiden, kunne man måske købe en iPhone oplader til bilen, hvor opladeren altid kan have sin faste plads. I bilen er det alligevel også begrænset, hvor meget man kan bruge af en iPhones funktioner, hvorfor denne slags iPhone oplader for mange mennesker vil være at foretrække.

iPhone bumpers

Ved at beskytte sin iPhone med en af de mange fede iPhone bumpers på markedet, bibeholder man telefonens smarte design og farvevalg, men tilsætter samtidigt sit eget personlige twist. Selve det originale cover på en iPhone, vil med iPhone bumpers stadig være synligt, mens siderne på telefonen vil være beskyttet af en form for gummiliste. Ved tab eller fald vil iPhone bumpers derfor tage stødet og forhindre, at selve skærmen kommer i kontakt med gulvet, bordet eller hvilken overflade telefonen nu engang falder ned på.