Bedste underholdning på nettet

Vi bruger Ipad eller telefon men vi ser tv

Det være meget svært at give slip på facebook eller andre sociale medier selv mens vi ser en spændende  film eller en god tv-serier i tv. Ifølge uomo.dk har over halvdele af alle dansker svært ved at lægge telefonen eller deres iPad fra sig selv når de sidder foran der fjernsyn og ser tv. Det er en tendens der ikke ser ud til at vende tværtimod. Vi har vænnede os til at have adgang til alt 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Derfor skal der også tænkes nyt hos de forskellige tv-stationer hvis de skal fastholde deres tv-seer. Ellers ender det med at de forskellige tv-stationer må lukke på grund af meget lave seertal.

Tv-stationer tager # i brug for at holde på seerne 

I USA er man meget bevist om denne tendens og ifølge den amerikanske version af vores danske tv-guide skal man følge med nu hvis ikke man vil tabe slaget til de sociale medier. Derfor er flere at de store amerikanske tv-stationer som ABC og FOX begyndt at eksperimenter med brugen af # når de viser film og især tv-seer. Dette er med til at fastholde tv-seerne ved at de på deres tv-skærm ser eksempel dette: #Game #of  #Thrones når de ser tv-serien Game of Thrones. Efterfølgende sker der nemlig det at mange af tv-seerne poster dette hastag på de forskellige sociale medier. Det sender et hurtigt budskab om hvad de laver lige nu samt giver tv-serien et gratis reklame boost! Det bliver spændende og se om de dansk tv-kanaler også snart begynder den nye trend.

Start med at satse på ungdoms tv-serierne

Et godt og ganske gratis råd fra den danske tv-guide tvtvtv.dk til de danske tv-stationer er at starte med at satse på de tv-serier og film som henvender sig til de unge mellem alderen  15 – 25 år da det er dem der er mest online hvilket sikkert ikke er nogen stor overraskelse for nogen. Men man skal heller ikke glemme dem over 25 år. For efter at det er blevet muligt at streame tv-serier og film er de voksne også kommet med på trenden med at dele deres oplevelser på de sociale medier med hinanden. Nu er bolden givet op! Hvilken tv-kanal griber den først?