Ren kontorstol

De tre gode råd til en ren kontorstol

Du vidste det måske ikke, men din kontorstol er fyldt med millioner af bakterier efter du blot har brugt den i mere end en uge. Du kan derfor hurtigt regne ud, at det måske godt kan betale sig at gøre den rent engang imellem, såfremt du gerne vil have et rent kontor hvad enten det er hjemme eller på arbejdspladsen.
Vi har samlet 3 effektive råd til hvordan du rengører din kontorstol, hvis du ønsker at den skal fortsætte med at være effektiv at sidde i de næste mange år. Rengøring tager cirka 10 minutter og skal kun gøres 5-6 gange om året. Det burde være til at leve med ikke?
De tre gode råd til en ren kontorstol
Man kan gøre en kontorstol ren på mange måder, men hvis du gerne vil slippe fri for en masse bøvl, skal du holde dig til vores fremgangsmåde.

Det eneste du skal bruge er:

  • En spand
  • Klud
  • Varmt vand
  • Sæbespåner

De fleste har en spand stående der hjemme, og hvis du ikke har, kan en balje fint bruges. Som du ser ovenfor skal du ikke bruge mange ingredienser til en ren kontorstol, og eftersom vand er gratis for alle mennesker i Danmark, skal du kun ud og investere i en klud (hvis du ikke allerede har den) og sæbespåner.
Fyld spanden eller baljen op med varmt vand og sæbespåner. Tag så kluden og dyb den i vandet og vred den op efterfølgende. Skrub så din kontorstol af læder på alle overflade – også hjulene – og selv om din stol er fremstillet af læder, så kan det sagtens tåle det så længe kluden bare er vredet helt op sådan, at den kun er fugtig. Er du helt i tvivl om det nu er en god ide, kan du altid ringe til forhandleren hvor du købte stolen i sin tid. De har nogle hel faste regler for hvad man må bruge på deres produkter, og de vil uden tvivl kunne give dig et svar.
Hvis muligt, skal du tage hjulene af din kontorstol og dyppe dem i det varme vand. Tag dem op igen og tør dem af sådan, at de er helt tørre.
Det var det, og denne fremgangsmetode skal du bruge 5-6 gange om året. Så er du sikker på, at du giver de bedste forhold til din kontorstol.