København energimærkning

Andelsbolig energimærkning i København

Har du brug for at få energimærket en andelsbolig i København? Så skal du have fat i en af landets rådgiverfirmaer, der har specialiseret sig i andelsbolig energimærkning. Selve opgaven og rapporten vil blive udført af energikonsulenter, med stor erfaring og faglig viden på området.

Det er bestemt ikke nemt at vurdere en ejendom og dens forhold på det energimæssige områder. Det kræver stor indsigt og viden om, hvordan man vurderer boligen og de forskellige elementer. Hos de førende udbydere kan du forvente at modtage en rapport inden for 2 uger, efter du har fået udført en København energimærkning.

Selve energimærket kan være nyttigt i mange sammenhænge. Det kan være i forbindelse med et salg, hvor du skal kunne klargøre for hvilken forfatning din andelsbolig er i. Eller det kan være af generel interesse, da energimærket er en god indikator for hvor meget du “varmer for fuglene”.

Er den ringe bør du bestemt overveje efterisolering og udskiftninger af vinduer og døre. På de områder hvor rapporten nu påpeger svagheder ved din bolig.  Det vil i sidste ende kunne spare dig mange tusinde kroner hvert år, samtidig med at din andelsbolig kommer til at stige i værdi. Så det er en god investering på mange måder. Læs mere om København energimærkning og andelsbolig energimærkning her!