Online trælast

Byggemarked online – din nye trælast?

I en tid hvor e-handlen er en industri i rivende udvikling, går flere og flere danskere fra butikken og til computeren, når de skal bestille varer. Den tendens er nu fortsat ind på byggemarkedet, hvor det bliver mere og mere udbredt at bestille byggematerialer hos en online trælast.

Årsagerne er mange og gode. For det første er det langt nemmere og hurtigere, end hvis du selv skal tage turen til byggemarkedet. Du får det nemlig leveret til adressen og hvis du ved præcis hvad du skal have, er der ingen grund til selv at bruge tid og penge på transporten.

Dertil kommer at sortimentet i et byggemarked online, typisk er mindst lige så godt, som det du finder i din lokale trælast. Det er tilmed nemmere at finde præcis det du søger. Mange tømrere og håndværkere ved, at der hurtigt kan gå mange minutter og timer, med at finde det man søger i den fysiske trælast.

Alle varerne er jo ikke placeret lige ved siden af hinanden, som de reelt er i en online trælast. Diverse webshops har altså fordelene på deres side og det bliver spændende at følge hvordan de næste 2-3 år vil udvikle sig.

Der er ingen tvivl om at flere vil handle i et byggemarked online, men der skal nok være en plads til de fysiske trælaster i fremtiden. Den øjeblikkelige leveringstid er stadig en klar styrke, som online shops ikke kan konkurrere med.