Pejsebrænde

Drivhuse til sommeren og pejsebrænde til vinteren

Er der to ting mange danskere elsker er det drivhuse og pejsebrænde. Om sommeren er det rigtig hyggeligt at kunne plante grøntsager i drivhuse og se dem udvikle sig langsomt. Dertil kommer at tomater og agurker smager fantastisk, når de er blevet opfostret i drivhuse.

Det kan godt være det bare er følelsen, når man selv har stået for udviklingen, men smagen er bare ekstraordinær og slå til enhver tid, det du finder i supermarkedet.

Om vinteren er drivhuset ikke til den store nytte, men det vil din pejseovn til gengæld have. For der er ingen ting om en varm pejs med flotte flammer. Det er både hyggeligt og ekstrem behageligt.

Her kan du nemt købe pejsebrænde, briketter og træpiller flere steder på nettet. Du kan ofte købe et palletårn til omkring 2.000 kroner, men så er der til gengæld hos brænde nok til hele vinteren. Det kan lyde dyrt, men tænk på hvor mange penge det vil spare Jer på varmeregningen! Og den store mængde hygge det vil bidrage med.

En god investering for de fleste og derudover har brændeovne den fantastiske egenskab, at de kan varme et helt hjem op. Det kan en radiator ikke, selv hvis den står på fuldt blus. Så al fugt og kulde bliver hurtig fjernet, når du først få fyret op i pejsen eller brændeovnen.